Transportbånd

Noen «bare» transporterer, mens andre er ledd i en prosess og har helt spesifike oppgaver. Disse krever ulike egenskaper om det skal fungere. Dette vet vi mye om etter 40 år i bransjen, og våre salgsingeniører har alle bred erfaring som servicemontører, så kunnskapen er både praktisk og teoretisk.

Transilon & Transtex transportbånd benyttes blant annet i fiskeindustri, slakterier, bakerier, distribusjon og logistikksentere, produksjon, trykkerier, sjokoladefabrikker og sagbruk, for å nevne noen. Kort sagt kan vi tilby transportbånd av høy kvalitet til de fleste bransjer.

Har du behov for transportbånd anbefaler vi deg ringe oss, og bruke vår erfaring opparbeidet gjennom 40 år.

Vi produserer transportbånd etter dine behov ved vårt verksted i Oslo.

Kun i helt spesielle tilfeller blir transportbånd produsert ved fabrikkene i Tyskland og Slovakia. Ved større leveranser produseres en del her f.eks. når kun pris, ikke leveringstid er det viktigste. Eller om du har veldig spesielle bånd. Vi kan også, som eneste leverandør, tilby bånd i opptil 4.500 mm bredde, uten langsgående skjøt.

Vi leverer i alle utførelser, som bånd: i rullevare, forberedt for skjøt, endeløst, mekanisk lås, med forseglede sider, med påsveisede medbringere, for kurvetransport, med sidekanter, perforert, maljet, markeringer,etc. Transilon & Transtex er alt etter valgt dekkplate også rivefast, snittfast, antistatisk, lettledende i.h.t. ISO og DIN, vidtgående bestandig mot olje, fett og kjemisk påvirkning, fysiologisk nøytral, råtebestandig, stillegående, adhesiv eller glidevennlig, glatt eller strukturert.

Transilon & Transtex transportbånd for matvarer er godkjent etter FDA og EU 1935/2011. I tillegg er båndene godkjent og tilpasset HACCP-konseptet. Vi har også transportbånd som tåler UV-stråler, bånd med silikonbelegg, flammehemmende bånd , bånd for varmt gods, stillegående bånd, ekstra slitesterke bånd, bånd for knivkant og antistatiske bånd.

Vil du gjøre all jobben selv tilbyr vi også utstyr for forberedning og skjøting av transportbånd.

Transmeca er landsdekkende og kan i de aller fleste tilfeller levere omgående.
Vi har 24-timers service alle dager. Har du spørsmål? Ring oss på telefon: