PVC/PU/Gummi/Filt

Enkelte transport og prosessoppgaver krever mekaniske, fysiske eller kjemiske egenskaper av båndene, dette løser vi ved hjelp av spesielle produksjonsprosesser, kombinert med valg av materiale og/eller overflate.

Transilonserien dekker de fleste behov ved lettere transport, som i næringsmiddelproduksjon  f.eks. bakeri, slakteri, sjokolade, i logistikk f. eks. post, pakkesortering, etc. og der tyngre oppgaver skal løses tar Transtexserien over.

Viktigere enn noen gang er innovative løsninger og optimal vareflyt. Transportbånd fra Transmeca spiller da en stor rolle for en rekke av Norges produksjonsbedrifter. Vårt standardprogram omfatter 160 ulike typer i PVC / PU / Gummi / Filt, i tillegg kommer bånd for den enkelte bransje. Vi har de fleste på lager i Oslo, og servicemontører klar 24t i døgnet.


Det sparer våre kunder mye penger på, ettersom stopptid er minimal. Det blir dyrt å kjøpe billig om du har valgt en leverandør som ikke  har egen produksjon eller stort lager, derfor er du trygg med oss på laget. Vil du i tillegg ha garantert 1.prioritet tilbyr vi serviceavtale.

Last ned brosjyrer
Transmeca er landsdekkende og kan i de aller fleste tilfeller levere omgående.
Vi har 24-timers service alle dager. Har du spørsmål? Ring oss på telefon:
23 05 11 30