Om oss

Vi har siden 1975 vært Forbo-Siegling’s eneimportør for Norge.Trenger du transportbånd og drivremmer av høyeste kvalitet kan Transmeca hjelpe deg.

Mer enn 30 års erfaring kombinert med høy fagkunnskap og førsteklasses leverandører og samarbeidspartnere, kan vi levere transportbånd som tilfredsstiller de aller fleste behov.
Vi fører både Forbo-Siegling Transilon og Volta transportbånd som benyttes i blant annet fiskeindustri, slakterier, bakerier, distribusjon og logistikksentere, kassedisker, trykkerier, sjokoladefabrikker og sagbruk, for å nevne noen bransjer. Kort sagt kan vi tilby transportbånd av høy kvalitet til de fleste bransjer.

Vi er nå landets ledende firma på transportbånd og driv/flatremmer og vil i de aller fleste tilfeller kunne levere omgående. Med dette har vi satt kundens behov i sentrum, og derfor har vi også 24-timers service til enhver tid.

Vi tror du vil ha nytte av Transmeca som leverandør av transportbånd og driv/flatremmer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller ønsker å bestille et transportbånd tilpasset dine behov.

 

 

Transmeca er landsdekkende og kan i de aller fleste tilfeller levere omgående.
Vi har 24-timers service alle dager. Har du spørsmål? Ring oss på telefon: